“Com més gent gaudeix de la ràdio, més entreteniment i riquesa espiritual genera”

Han estat sis mesos molt intensos en els quals he descobert una passió que desconeixia. Esperant els minuts que quedaven perquè comencés de nou el programa i poder asseure’m a fer el que m’agrada. No se m’ocorren paraules per a descriure la sort que he tingut de viure moments increïbles amb totes les persones que, com jo, han compartit micròfon a les mateixes ones i a les quals espero que no se’ls hagi fet pesada la meva companyia. Sort d’aprendre de l’experiència i anècdotes dels altres, cadascun en àmbits diferents. Especialment d’Emilio, que m’ha ajudat a corregir moltes imperfeccions que fa temps creia impossibles de superar (sóc conscient que encara queda molt per polir…).
He conegut a persones que en altres circumstàncies hauria estat impossible conèixer. En persona o per telèfon. Perquè la ràdio és el que té. És màgia. La màgia de trobar-te un dissabte al matí treballant a l’altra punta del món, poder escoltar la ràdio local a través d’internet i descobrir que hi ha algú a l’altre costat amb qui pots parlar. La màgia de descobrir que hi ha, a milers de quilòmetres de distància, un poble que comparteix el nom amb el teu i que a més disposa d’una emissora similar, amb la qual pots posar-te en contacte per compartir impressions i aprendre de la seva cultura. Perquè la ràdio és així, com més gent gaudeix d’ella, més entreteniment i més riquesa espiritual genera.

 

El campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra m'està donant la formació de periodista, però la comunicació forma part de mi des que tinc ús de raó. En el meu temps lliure fotografio paisatges i persones, indistintament. M'interessa la societat i la cultura com a màxima expressió d'aquesta. He estudiat l'itinerari de Ciències Polítiques.